Kirsikankukkatiedote Sveitsistä

Cherry Tree Sakura 2019

Onni onnettomuudessa. Yritin eräänä päivänä aikaista liikkellelähtöä ja pääsinkin hyvin lähijunalla päärautatieasemalle mutta. Voralpen Express (hidas mutta maisemiltaan mukava juna St. Gallenista Luzerniin ja toisinpäin) ei lähtenytkään n.25 h (se on se Lausanneen Zürichin kautta menevä juna, note so self) vaan n.03 h.

(Ilmeisesti luetun ymmärtämisessäni on hieman ongelmia aamuviideltä. )

Noh, näin minulla sentään oli aamun kauniissa valossa ja kaupungin hiljaisissa kujissa vaelleltavaa puolisen tuntia. Ja kappas, kirsikankukatkin olivat puhjenneet juuri sopivasti. Tai no, liian aikaisin.

Kevät tulee Sveitsissä aiemmin kuin Lapissa, mutta tämä on täälläkin hieman liian aikaisin.

Huh.

(Nättiä silti.)


Missä: St. Gallen, Sveitsi