Vihdoin, Helsinki !

tiinakivela.com/helsinki

Vihdoin, koska Helsingin hotellit tarjoavat vihdoin hyvän valikoiman laadukkaita ja persoonallisia majoituksia ihan kaupungin ytimessä. Voisi tietysti olla vihdoin luntakin, sillä huhujen mukaan Helsingissä on satanut myös ihan mukavasti.

Viimeisimpänä kaupungissa ovensa avasi Pyhä Yrjö eli St. George (Kämp Collection Hotels); ensi viikolla avataan Lapland Hotels Bulevardi (awww Lappi Helsingissä!) ja näitä ennen mm. Lilla Roberts (nykyinen suosikkini) ja Clarion Hotel Helsinki – hieman kaupungin keskustasta länteen – ovat viitoittaneet tietä kehitykselle.

Helsingin hotellit siis vihdoin tarjoavat kunnolla valinnanvaraa vaativaan (ja trenditietoiseen) makuun, sekä työ- että huvimatkoille.  Helposti saavutettavina, erinomaisen palvelun tarjoavina ja innovatiivisilla ratkaisuilla positiivisesti yllättävinä.

Matkaan ensi viikolla Helsinkiin taas itsekin– kaupunki ja Matkamessut kutsuu työn ja huvin merkeissä  – ja koska vuoden hyvinvointiteema, hieman kutkuttaisi kokeilla miltä esimerkiksi St. Georgen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hemmotteluun tähtäävä konsepti toimii käytännössä.

Joku muu ehtinyt jo kokeilla?

Lisää juttua Helsingistä ja matkailun trendeistä tulossa siis piakkoin. Ja nyt vetäydyn Lapissa viltin alle hyggeilemään, koska ulkona pauhaa kunnon arktinen tammikuun tuisku.


Missä: Helsinki