Halpa mutta hyvä päivä Zürichissä

Tiina Kivelä

Tiina Kivelä

Tiina Kivelä

Näin #olisinpatiennyt aikoina budjettivinkit Zürichiin:

Osta halpa mutta hyvä olut (esim. Quöllfrish/Calanda/Rugenbräu) Haubtbahnhofin Coopista ja istahda joen rannalle. Hyvän arkkitehduurin nälkään käy Landesmuseumissa (sis. hyvä ilmainen vessa) ja helteellä käy uimassa jossakin ilmaisista badeista esim. Oberer Lettenin Flussbadissa (psst. jos et halua erottua rannalla paikallista varaa mukaan ns. fouta -pyyhe, joita saa jopa Zürichin kaupoista kohtuuhintaan).

CNN:n listalla Zürich muuten pääsi badeillaan sijalle 2. heti Kööpenhaminan jälkeen.

Ps. Lisää Zürich -vinkkejä (sis. maksullisia ja saunallisia badeja), löytyy Zürich -oppaastani ja kategoriasta Zürich, obviously.


Missä: Limmatquai & Landesmuseum, Zürich