UUTISIA

Tiina Kivelä

Terveisiä Sveitsistä! Maaliskuun lopulla join hieman tequilaa, söin tacoja ja lensin muutaman päivän kuluttua muille maille. Mutta kuvasta poiketen en lavastanut kuolemaani tai lentänyt Mexikoon. Valeuutisia siis. Oikeasti lensin Sveitsiin, kuten tavakseni on tullut.

Talvi oli pitkä ja kylmä ja naureskelin usein herra luurangolle hänen ohitseen talsiessani (herra löytyy osoitteesta Yuca Rovaniemi). Loppujen lopuksi kevät tuli kuitenkin melkein huomaamattani ja hupsis, löysin itseni taas Sveitsistä, pienen pääsiäisloman ja uusien seikkailujen ääreltä. Ja hupsis, on näillä sivuilla myöskin ollut aika hiljaista viime kuukausina. Mutta ei hätää, pian on asioihin tulossa muutos. Näin aluksi, palaan takaisin suomenkieliseen sisältöön englannin rinnalla, ja seuraavaksi terävöitän kulmiani eli jatkossa suomeksi tulee löytymään erityisesti vaellus – ja retkeilyvinkkejä Sveitsiin, sekä täältä blogista että mm. Instagramista.

Ja kaikkien elämän helpottamiseksi, jatkossa suomenkieliset kirjoitukset löytyvät helpommin otsikon ja tagin ”hyvä retki” alta. Pysykäähän siis kuulolla, jos ja kun kuulostaa kiinnostavalta. Tai pysy kuulolla, ei haittaa vaikka lukijoita olisi vain yksi äiti – rakastan sinua ja kuulen mielelläni palautteesi ja mahdolliset kehitysehdotukset.

Lisää juttua siis tulossa pian, mutta ensin kunnon yöunet sillä matkustaminen, tunnin aikaero ja kesäaikaan siirtyminen yhden viikon aikana on muuten yllättävän rankka setti.


Where: Yuca Rovaniemi, Lapland, Finland