Nettisivu-uudistus!

Tiina Kivelä

Jos olet eksynyt sivuilleni esimerkiksi tänään, olet saattanut huomata jotain kummallista. Ja muutenkin, olet saattanut kaivata juttujani ja muuta sisältöä viime aikoina. Ei huolta, kaikki ok, paitsi että olen uudistamassa näitä sivuja kaiken muun säädön ohessa (mitä on muuten paljon); ulkomuoto ja kokonaiskonsepti ei sinänsä tule ainakaan vielä muuttumaan, mutta jatkossa mm. sivuilta löytyy selkeästi eri kieliversiot ja jopa uusi jännä konsepti, jota olen tässä hiljaisuudessa valmistellut.

Suomenkielinen sisältö löytyy jatkossa osoitteesta tiinakivela.com/fi. Mutta malttakaahan hetki, että ehdin siirtää jo olemassa olevan sisällön sinne; odotellessa vanhat suomenkieliset höpinät löytyy kuten ennenkin englanninkielisen sisällön joukosta tunnisteella FI. Tiedän, sekavaa, mutta siksipä juuri uudistus nyt. Ja koska kevät.

Koska teen tätäkin uudistusta täysin vapaaehtoistyönä itselleni, en voi luvata vielä tarkempaa päivämäärää jolloin uusi versio on kaikessa komeudessaan valmiina. Mutta ei siinä montaa päivää, tai ainakaan viikkoa, pitäisi mennä. Kiitos kärsivällisyydestänne, odotellessa Instagram päivittyy ahkerasti kuten aina ennenkin ja LinkedInistä löytyy myös paljon työaiheista höpinää näinä viikkoina, jos sellainen yhtään kiinnostaa.

 Pidemmittä puheitta, pidä huoli! Tai äänestä:

Mikroblogini on ehdolla momondon Bloggers’ Open World Travel Awards 2018 happeningissa ja mikäli siltä tuntuu ja edelleen 99% pro bono tekemieni juttujen ja sisältöjen tuotannon tukeminen kiinnostaa niin äänestä klikkaamalla kuvaa tai linkkiä. Äänestys sulkeutuu huuhtikuun 15. ja vastineeksi työni äänestämisestä lupaan kaukorakkautta ja entistäkin parempaa sisältöä entistäkin useammin sekä täällä että Instassa.  xoxo!

Vilkaise kilpailutyöni ja äänestä tästä linkistä.