Viimeiset hetket nauttia kesästä koko rahan edestä – Päiväretki Mürren – Birg

Lauterbrunnen by Tiina Kivelä

Don’t make the mountain your enemy – get out, get up there instead

© Florence Welch

Hei kävin taas vuorilla. Viimeinen viikonloppu, jolloin voi hyödyntää pankin 10€  tarjouslippuja hisseihin (ei muuten enää hajuakaan mitä nämä ovat suomeksi; ei gondoleita mutta….?). Ja sopivasti viikonloppu tarjosi myös pilvettömän taivaan, auringon ja lähes 20°C lämpötilan ja inversion. T-paidalla olisi pärjännyt, jos olisi muistanut aurinkorasvan. Lopputuloksena hyvä päiväretki Mürrenistä Birgin asemalle.

Alkuperäinen tavoite oli huiputtaa Schilthorn Mürrenistä vasemmalta eli ns. takakautta, mutta koska aamulla väsytti ja koska vuorilla on omat säännöt, niin käännyin lopussa oikealle Birgin asemalle, jotta varmasti ehdin viimeiseen hissiin alas. Luulen kyllä että hieman lyhennettynäkin tämä ja huominen tulee tuntumaan sopivasti jäsenissä maanantaina. 
Niin, olisin myös voinut viettää tämän kuten edellisenkin viikonlopun viini & ruokamessuilla, mutta kyllä nämä vuoret taisivat silti tarjota enemmän rahalle vastinetta ja sopivaa työtä lihaksille talvea ajatellen. Viiniä ja ruokaa ehtii nauttia taas riittävästi marraskuun sadepäivinä.


Retki Mürren – Bryndli – Birg