B&B Kööpenhamina

Kööpenhamina on minulle aina ja iänkaikkisesti pitkien hitaiden aamiaisten kaupunki. Tämä kiitos sunnuntaibrunssien, jotka olivat ohjelmassa lähes joka viikko kun kesällä 2011 kaupungissa asuin. Silloin tanskalaiset pitivät vielä kauppojen ovet säpissä sunnuntaisin, joten mikään muu ei ollut parempaa eikä oikeastaan mahdollistakaan sunnuntaisin kuin juosta pieni aamulenkki, syödä pitkä hidas brunssi ja vaeltaa joko yhden tai parin museon läpi.

Tällä reissulla kaupungista löytyy muutama kiva uusi tuttavuus, joista varsinkin tämä Instagramista tuttu hotellin kulmilla oli enemmän kuin mieleen, vaikka aamupalan sijaan (koska hotelliaamupala) söimmekin siellä tällä kertaa vain aikaisen lounaan tulopäivänämme.

 

Copenhagen by Tiina Kivelä

Aamupala

The Union Kitchen, 21 Store Strandstrade, Kbh K, 1255


Peti ja aamupala

Scandic Front, 21 Skt. Annæ Plads, 1250 Copenhagen, Denmark