SWISS LIFE HAPPENED

2017 Tiina Kivelä

What can I say. Swiss life has happened. And it’s been great. Work, eat, ski, sleep, repeat. Would have liked to have some extra hours for writing about it too, but well. See the pictures. Follow my stories somewhere else. Or say hi when you meet the living, flesh and bones (and bit tanned), version of me somewhere.

And now it’s the carnival time. Time to go again.

Nevertheless, I try to find those extra hours, I promise. Until then, take care and live more than a little!

2017 Tiina Kivelä

2017 Tiina Kivelä

2017 Tiina Kivelä

Wengen 2017 Tiina Kivelä


FI: Sveitsiläinen elämä vie mukanaan. Ei ole ollut aikaa kirjoittaa, kun on ollut kiire elää. Kiitos ja anteeksi. Mutta kuvia on. Ja tarinoita. Ehkä joskus vielä aikaakin, jotta voin pistää ne tarinat kirjaimiksi sivuille. 

Siihen asti, pitäkää huoli ja eläkää paljon! 

II