THESE EVENINGS RUNNING

 

Tiina Kivelä

I’m trying to get into daily running again, to get myself fit enough for pleasant skitouring this winter. Second eve in a row yesterday – Wednesday in dark and rain, yesterday just before dark, in this amazing hazy sunset and warmth (it’s back, promising almost +20°C for the weekend). All this followed by consulting a friend on how to ski up and down that Jungfrau there… Oh can’t wait!

The hill backyard is tiny in Swiss standards, but more than good enough for daily trailrunning spurts. Now the only problem is that the shoes aren’t good enough and also the skis are missing good bindings. On, I dream of you…


FI

Terveisiä iltalenkeiltä. Tarkoituksena on näin talven kynnyksellä päästä taas hyvään hiihtovaelluskuntoon lähes päivittäisillä iltalenkeillä. Nyt kaksi iltaa peräkkäin jo.  Keskiviikkona maisemia ei nähnyt pimeydeltä, eilen seuraa piti tällainen pastellinvärinen auringolasku ja lenkin päälle sain vielä konsultaation siitä millaisen hiihtovaelluksen voi tehdä Jungfrau -vuorella (ilmeisesti aika hyvän ja kohtuullisen helpon). Talvi, en malta odottaa!

Menen uudelleenkin, juoksemaan ja lopulta hiihtämään. Kunhan vain jostain saisin myös uudet hyvät maastojuoksukengät ja siteet suksiin.