TIINA KUKA ?

I drink good coffee and hang around open places

Hei, olen Tiina. Juuret tiukasti Lapissa, sydän Sveitsissä ja elämäntapa liikkuvainen.

Kesäkuussa 2016 muutin unelmieni ja jännittävien haasteiden perässä Sveitsiin. Tukikohtinani toimivat nykyisin sekä Sveitsi että Lappi ja kulutan aivan liian paljon rahaa lentolippuihin (en myöskään pidän paljon siitä mitä se tekee ympäristölle).  Suurimman osan ajasta olen liikkeessä, matkalla jonnekin tai jostakin. Töikseni puuhailen monenlaisten digiin, kansainvälisyyteen, matkailuun, markkinointiin, viestintään ja ulkoilmaseikkailuihin liittyvien projektien parissa ja kirjoitan tätä blogia.

Kun en ole töiden kimpussa tietokoneen äärellä, minut löytää useimmiten jostain mielenkiintoisesta paikasta syömästä, juomasta, matkailemasta, juoksemasta, pyöräilemästä, hiihtämästä, vapaalaskemasta, uimasta, kutomasta, kahvilta tai päiväunilta. Erityisen hyviä havaintopaikkoja ovat Lapin tunturit, vuoret missäpäin maailmaa tahansa, suurkaupunkien hipsterkaupunginosat ja meret.

Voisin myös luokitella itseni aktiiviseksi lifestyle-urheilijaksi ja seikkailijaksi, joka on lähes aina innokas kokeilemaan ja opettelemaan kaikenlaista uutta, viimeisimpänä alppinismia, kalliokiipeilyä ja diginomadismia.

Näistä kaikista eli elämästäni, ja vähän muustakin, kirjoitan blogiini Girl From The North Country, suomeksi ja englanniksi. Toivoen että vanhempieni lisäksi joku muukin saisi täältä vinkkejä ja inspiraatiota parempaan elämään. Itselleni rohkeat naiset ovat aina olleet korvaamaton esimerkki ja haluan kantaa osani ketjussa, parhaani mukaan.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, erikoistumisalana matkailututkimus (Lapin yliopisto), joten ammattimaisen turistin leimakin minuun sopii. Itse käyttäisin kuitenkin mieluummin termiä moderni löytöretkeilijä.

Mikäli sinua kiinnostaisi jutella kanssani enemmänkin tai kenties työskennellä kanssani, lähetä vain viesti tiinaetc@gmail.com ja katsotaan mitä hienoa saamme aikaan.


Tiina Kivelä


GIRL FROM THE NORTH COUNTRY © Tiina Kivelä