SECRETS I’D LIKE TO KEEP & HIKING IN MÜRREN

Tiina Kivelä

There are these days. Perfect days. Details of which I’d like to keep to myself. But then I think how happiness is only real when shared. And even though already shared with a good friend, let’s share this here too. Hike from Mürren to Schilthorn. Up to from where others like to fly down.

This is what happens when Scandinavian Blondes® go high.

Tiina Kivelä

Tiina Kivelä

 

 

Location: Mürren – Schilthorn Piz Gloria


FIN: Ehkö parasta pitkään aikaan ja jotain minkä melkein haluaisin säilyttää omana salaisuutenani. Mutta koska tämäkin helmi löytyi jonkun toisen blogikirjoituksen ansiosta niin annetaan mennä. Lauantainen vaellus Mürrenista Schilthornin huipulle, eli ns. Schilthorn Piz Gloriaan (tuttu James Bondista). Reilu 1300 nousuerometriä, jotka skandinaaviblondit etenivät tietysti ripeästi, unohtamatta kuitenkaan evästaukoja mahtavilla maisemilla.

Onnea ovat reippaat ystävät ja aurinkoiset viikonloput.